Bunica Gherghina vine cu o nouă rețetă, de această dată perfectă pentru Postul Paștelui, cu mere rase și sirop de zahăr ars.
Bunica Gherghina vine cu o rețetă pentru toți urmăritorii ei, și anume prăjitura de post cu mere rase și sirop de zahăr ars, perfectă pentru perioada de dinaintea sărbătorilor.
Cum prepară bunica Gherghina prăjitura cu mere și sirop de zahăr ars?
Bunica Gherghina, cunoscută pe rețelele de socializare pentru rețetele sale, vine cu o rețetă de post, iar de această dată a preparat prăjitură cu mere rase și sirop de zahăr ars, sirop pe care l-a realizat chiar ea. Astfel, spune pas cu pas care sunt etapele pentru a ajunge la desertul perfect și cum trebuie preparat.
Vezi AICI video cu rețeta. Extra, îți prezentăm și rețeta de cornulețe cu gem a bunicii Gherghina.
Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Ce se întâmplă Doctore? și poate fi vizualizată direct aici.